Zongora távoktatás a különleges zongoraoktatás módszertanával. A zongora távoktatás egy különleges oktatási módszer alapján, egy könnyed, szabad stílusban. Nincs felső korhatár, nem igényel semmiféle alaptudást. Célirányos, eredménycentrikus zongoraoktatás ez, amely teljesen különbözik a hagyományos oktatási módszerektől, mellőzi a nehéz, megterhelő gyakorlatokat, ami minden kezdő rémálma.

Zongora távoktatás – tanmenet

Iskolánk a modern trendeket követve a Skype, Viber vagy Facebook Messengeren keresztül folytatja a képzést. Az interneten keresztül történő élő oktatás közel egy évtizedes munkával lett a jelenlegi magas és megbízható szintre fejlesztve. Ennek köszönhetően ugyanaz az érzést tudjuk visszaadni, mint a személyes találkozás során és ugyanazon a színvonalon folyik, mint a tantermi oktatás.

Zongoraoktatás – műszaki feltételek

Az érdeklődők számára elegendőek a számítógépes alapismeretek. Feltétlenül szükséges asztali gép vagy laptop (Windows, Apple), táblagépen vagy iPad-en nem minden funkció érhető el. A kommunikációs szoftverek használatának a betanítása az első tanóra keretén belül oldható meg azok számára akik ezt igényelik. Jelentkezés az űrlapon keresztül.